VAN / TUŞBA - Kardelen Anaokulu

Kardelen Anaokulu

Adres
Abdurrahmangazi mah. Gurbet Sokak no8 Hacı Ömer Sabancı ilköğretim arkası VanTuşba
Vizyon
Kardelen Anaokulu Olarak 36-66 Ay arası Çocuklara Eğitim Veren Sevgi,Saygı ve Güven Duyguları ile Dolu Öğretmenlerin Çalıştığı Bir Eğitim Yuvası Olmak.
Misyon
Aydınlık Bir Gelecek için Kaliteli Eğitim İlkesini Benimsetmek,Kendine Güvenen,Sorumluluk Alan,Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı,Hoşgörülü Mutlu bireyler yetiştirmek ve Onları Hayata en iyi şekilde hazırlamak için varız.
Başarılar
İl bazında Serhat Kolejinin düzenlemiş olduğu resim yarışmasında en çok katılımı sağlayan okul olarak birinciliğe değer görüldük.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır.Sabah 1 sınıf özel eğitim,1 sınıf okul öncesi ,öğle grubunda 5 sınıf okul öncesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmekteyiz.
Herhangi bir ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Servis Bilgisi
merkezden kampüs minibüsleri ile otogar kavşağına kadar ulaşım sağlanmaktadır.Bu mesafeden itibaren okula mesafe 5 dk. uzaklıktadır.
Abdurrahmangazi mahallesi Hacı Ömer Sabancı ilköğretim Okulu yanı VAN/Tuşba
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz merkeze bağlı Abdurrahmangazi mahallesinde bulunmaktadır.Haci Ömer Sabancı İlkokulu arkası Marangozlar Sitesi yanı Tuşba-VAN
okulum temiz projesi